15 Eylül 2013 Pazar

EL YAPIMI ÜRÜNLER

Merhaba, Vanilla Dükkan açıldı ve her geçen gün yeni ürünler eklenecek, aşağıda listelenen ürünlerin hepsi elyapımı  olup, orjinal tasarımdır. Her türlü iletişim ve siparişiniz için maillerinizi bekliyorum :

vanilladukkan@gmail.com



TİLDA BEBEKLER

Balerin Tilda ve Elinde kalbini tutan Tilda bebek. Her iki bebek de el yapımıdır. Kafalarının üstünde duvara asılmak için ipleri bulunmaktadır. Evinizde pastel tonları seviyorsanız ve ortama bu şirin bebeklerle sıcaklık katmak istiyorsanız  sipariş için mail atabilirsiniz.






Lavanta torbası Tilda.






BEBEK BATTANİYELERİ

Şimdi bebek zamanı :) Tamamen el işçiliği olan bu şirin battaniyeler sadece size özel ve sadece sizin bebeğinizde olacak. Başkasında bir ikincisini görmeniz mümkün değil çünkü tamamen orjinal tasarım. İsterseniz bebeğinize yatak örtüsü olarak da kullanabilirsiniz. Herbiri astarlıdır.Kendi bebeğiniz yada bebeği olacak yakınlarınıza hediye vermek için sipariş verebilirsiniz. 

Çiftlikteki Kuzucuklar

Polar kumaş üzerine el nakışı yapılmış kuzulu battaniye.







Uğurlu Kazlar Battaniye

Polar kumaş üzerine elde yapılmış aplike ve nakışlarla süslenmiş battaniyenin astarı da bu senenin modası ekoseli kumaş ile kaplı.






İyi Uykular Battaniye

Polar kumaş üzerine elde aplike yapılmış bu sevimli ayıcıkla deliksiz bir uyku bebekleri bekliyor :) Battaniye astarlı olup, arkası ekose kumaş ile kaplıdır.






Papyonlu Jerry Battaniye

Polar kumaş üzerine aplike yapılmış, ekose astarlı battaniye tam bir şirinlik sembolü.






İKİZ KARDEŞLER YASTIK

Polar kumaş üzerine tasarlanmış bu el yapımı yastıkların ikisini birlikte yada tek tek sipariş verebilirsiniz. Kızınızın yada oğlunuzun odasına yada kendi oturma odanıza, mutfağınıza şirinlik katma garantisi veriyorlar :)






SEPETTE KEDİ AİLESİ

El yapımı bu kedi ailesini herhangi bir odanıza sıcaklık katmak için kullanabilirsiniz. Ürün fotoğrafdaki gibi sepeti ile birlikte satılmaktadır. Bilgi ve sipariş için maillerinizi bekliyorum.





ÇOCUK/BEBEK ODASI KAPI SÜSÜ

El yapımı bu sevimli tavşan, tamamen keçeden yapılmıştır , ister kapı süsü isterseniz bebek odasında yastık olarak kullanabilirsiniz.


  

LAVANTA KESELERİ

Herbiri elyapımı olan keselerin içinde lavanta bulunmakta. İster fotodaki gibi toplu halde , isterseniz çekmecelerinizde sergileyebilirsiniz. Gül, lavanta ve bahar dalı işleme seçenekleriyle.
 







 Beğendiğiniz ve ilgilendiğiniz ürün hakkında bilgi almak ve satın almak için vanilladukkan@gmail.com adresine mail atmanız yeterli.

Vanilla Dükkanı bloglovin ve instagram dan takibe almayı unutmayın ;)

instagram: vanilladukkan

*
Kısa zamanda yepyeni ürünlerde görüşmek üzere :)





3 yorum:

  1. Lovely creations!
    In Athens is still summertime :)

    http://beautyfollower.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. hepsi çok güzeller.. ellerine yüreğine sağlık..B A Y I L D I M...E

    YanıtlaSil